Credem in aspiratii, in simplitate si autenticitate. Asa cum lumina isi face loc in orice spatiu, clarificand si oferind noi perspective, astfel Bosanni si-a construit identitatea bazandu-se pe aspiratii, determinare si libertate.

Misiunea noastra este de a oferi „EXPERIENTE iLUMINATOARE”, prin stil, forme si umbre.

Consideram ca umbrele joaca un rol important in crearea spatialitatii, a formelor si a contururilor, acestea fac parte din esenta luminii.

Chiar daca petreci timp putin acasa, credem ca spatiul tau de odihna trebuie sa fie o prelungire a ta, sa fie creativ, productiv, sa iti ofere tonus si sa te incarce cu energie pozitiva.

Sustenabilitate

Bosanni incurajeaza alegerea unor solutii prietenoase cu mediul si crede ca fiecare efort, oricat de mic, conteaza.

Din respect pentru planeta noastra, dar si din respect pentru banii si timpul tau, ti-am pus in fiecare pachet ce contine corpul de iluminat comandat de tine un bec LED cu design ergonomic cu un unghi de iluminare de 360 grade.

Becurile cu LED consuma cu pana la 40% mai putina energie fata de becurile economice si sunt de 4 ori mai eficiente decat becurile incandescente avand o durata de viata de minim 50 000 h. Acestea nu cotin mercur sau plumb, nu se incalzesc si rezista la socuri si vibratii.