Cine suntem?

Bosanni este un brand 100% romanesc ce produce corpuri de iluminat din materiale eco, certificate. Bosanni se defineste ca un Eco Art Light Boutique, produsele sale moderne si eco-friendly fiind rezultatul imbinarii dintre cele mai noi tehnologii si arta creata de designeri romani si straini.

In spatele acestui business tanar se afla o echipa de specialisti care si-au directionat experienta in design interior in noi tendinte de design minimalist sustenabil, dorind sa ofere fiecarui client Bosanni experienta iluminatoare unica, pentru moment, in Romania.

Bosanni detine in Bucuresti propriul centru de creatie unde cele mai interesante idei din arta si proiectare intalnesc noile tehnologii si materiale, rezultand produse eco – green, deopotriva estetice si functionale.

Functionarea corpurilor de iluminat Bosanni este asociata cu becuri LED pentru un consum redus de energie. Ele se diferentiaza de productiile mass market prin faptul ca joaca un dublu rol: functional si artistic – sunt functionale, asigurand iluminarea optima si calda a spatiilor in care sunt montate, insa atunci cand nu sunt folosite pentru a lumina, devin obiecte de arta care se integreaza in designul acestora.

Avantajele clientului Bosanni:

Brand romanesc, recunoastere internationala

Bosanni este un brand 100% romanesc, care si-a format insa o viziune internationala asupra designului. Accentul corpurilor de iluminat Bosanni cade pe calitate si durabilitate indiferent de modelul sau dimensiunea acestora.  Centram focusul asupra esteticii desavarsite, insa nu pierdem din atentie atributul calitatii premium ce se regaseste in colectiile noastre de corpuri de iluminat.

Viziune Eco

Bosanni produce corpuri de iluminat din materiale de cea mai buna calitate. Aceste materiale nu sunt vopsite sau tratate cu substante chimice care pot emana compusi atunci cand corpurile de iluminat se supraincalzesc, motiv pentru care colectiile noastre pot fi folosite in siguranta, inclusiv pentru a decora camerele bebelusilor.

Plexiglas® – sticla acrilica sigura & durabila

Bosanni produce in centrul sau de creatie din Bucuresti corpuri de iluminat din Plexiglas®, o sticla acrilica ce ofera peste 30 de ani de performanta deosebita. Principalele proprietati ale sticlei Plexiglas® sunt:

Viziunea noastra Eco urmareste sustinerea unui consum mai mic de energie, motiv pentru care toate corpurile de iluminat Bosanni sunt livrate alaturi de un bec LED de 10 W sau 12 W, in functie de preferintele fiecarui client.

Partener Philips in eficienta energetica

Toate corpurile de iluminat Bosanni sunt livrate alaturi de un bec LED Philips de 12W, 10W sau 8W, la alegere. Am ales Philips pentru ca ne identificam cu standardele calitatii superioare si atributele becurilor LED ce vin in completarea valorilor Bosanni, respectiv:

  • Rezistenta la supraincalzire;
  • Lumina calda ziua & noaptea;
  • Consum cu pana la 90% mai mic decat becurile obisnuite;
  • Calitatea superioara a luminii posibila oricand, fara timp de incalzire;
  • Lumina cu intensitate reglabila pentru persoanele cu ochi sensibili la lumina intensa.

Bosanni crede in puterea exemplului, iar exemplul incepe cu noi.

Crearea corpurilor de iluminat Bosanni porneste intotdeauna de la o viziune proprie fiecarei colectii. Armonizam si orchestram noile tehnologii si inginerii de productie cu arta, rezultand produse moderne si eco-friendly.

Lumini care perfectioneaza

Spirit

Bosanni este un brand 100% romanesc, dar extrem de receptiv la viziunea multiculturala a procesului de creatie, remarcandu-se prin proiectiile elitiste in care formele si liniile sunt armonios orchestrate pentru a dezveli o lumina calda.

Poezie

Actul plastic de creatie este intotdeauna precedat de o viziune contemporana imaginata de designerii Bosanni. Pornim de la o idee pe care o dezvoltam intr-un intens proces de creatie. Pasiunea ne inspira sa cream aceste corpuri de iluminat cu design unic si armonios. Scopul lor este de a completa si infrumuseta spatiile.

Inovatie

Ca brand si creator de lampi, Bosanni centreaza toate resursele asupra inovatiei, lansand produse sigure si durabile. Investim in materiale de cea mai buna calitate si becuri LED care asigura confortul vizual, dar mai ales confortul financiar atat de necesar omului modern.

Imaginatie

Bosanni este un brand cu spirit liber si o imaginatie nelimitata. Nu ne dedicam unui design conventional, ci ne concentram pe a proiecta corpuri de iluminat moderne si originale, oferindu-le clientilor nostri libertatea de a le alege pe cele potrivite fiecarui interior.